Blogolj!
2019.02.14.
A szakképzés vonzó környezetének kialakítása érdekében az elmúlt két évben a 381 intézmény csaknem felében valósult meg fejlesztés - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára.
2019.02.13.
Évente 140 ezer diákot érint és 90 milliárd forintba kerülhet a 9. és a 11. évfolyamra járó tanulók kétszer kéthetes külföldi nyelvi kurzusa - közölte az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós azt mondta: a kétszer kéthetes, nyelvi környezetben tanulás reális lehetőséget biztosít a diákoknak arra, hogy használható nyelvtudásra tegyenek szert.
2019.02.12.
Február 18-ig lehet jelentkezni a középfokú oktatási intézményekbe - közölte az Oktatási Hivatal.    
Minden ellenzéki rágalommal szemben a magyar kormány sokat költ a magyar közoktatásra. Ezt igazolja az Európai Unió is! Magyarország az európai uniós átlagnál többet költött oktatásra 2016-ban: a GDP 4,9 százalékát fordította rá, a teljes közkiadásokra vetítve ez az arány 10,5 százalék.
Címkék: iq, oktatás, pedagógus, suli
2018.10.08.
A veszprémi Lovassy László Gimnázium vezeti a középiskolák rangsorát - tette közzé a legjobbiskola.hu portál hétfőn. A szakközépiskolákák közül is egy vidéki intézmény, egy győri iskola lett a legjobb.
Címkék: iq, iskola, oktatás, suli
2018.08.25.
Több mint 500 iskolában tartanak jelenleg felújítások, bővítések, épülnek tornatermek és tanuszodák, a fejlesztések pedig csaknem 200 ezer általános és középiskolás diákot érintenek.
Újabb nagy pofon a magyar társadalomtól a Soros-zsoldosoknak! Az utcán tüntetgető párezer fiatallal szemben a magyar diákok döntő többsége elégedett a hazai felsőoktatás színvonalával és szervezettségével!  
2018.06.06.
Több európai és magyar program is indult azért, hogy felkeltse a diákok érdeklődését a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai pályák iránt és fejlessze kompetenciájukat.
2018.06.03.
A kormány nevében köszönetet mondtak az összes, 170 ezer magyar pedagógusnak, akik napról napra a diákokkal foglalkoznak, és segítenek abban, hogy Magyarország a jövőben sikeresebb, boldogabb legyen.
2018.05.27.
Az új kormány célja, hogy a gyermekes családok és a gyermekeket tanító pedagógusok még inkább érezzék a megbecsülést, a támogatást. Van jövője annak a nemzetnek, amely egyre több energiát fektet a gyermekekbe, meggyőződésünk, hogy a magyar nemzetnek csak a magyar gyermekekkel lehet jövője – mondta Kásler Miklós, miniszter.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?