Blogolj!
2018.12.12.
Négy megye ötven településén indul el a társadalmi felzárkózást és érzékenyítést célzó Tanítsunk Magyarországért! program
Címkék: iq, iskola, pedagógus
Nyolc tanár vehette át idén a Rátz Tanár Úr Életműdíjat, amelyet minden évben kiemelkedő munkát végző, természettudományos tantárgyat tanító pedagógusok kaphatnak meg.  
Címkék: iq, oktatás, pedagógus
2018.11.27.
A Médiaunió Alapítvány 2019-es társadalmi célú kampányának témája A tanári hivatás szépségének bemutatása azzal a céllal, hogy minél többen válasszák az oktató-nevelő munkát a jövőben hivatásként, illetve, hogy növekedjen a tanári pálya elismertsége, megbecsülése.
Címkék: iq, pedagógus
Minden ellenzéki rágalommal szemben a magyar kormány sokat költ a magyar közoktatásra. Ezt igazolja az Európai Unió is! Magyarország az európai uniós átlagnál többet költött oktatásra 2016-ban: a GDP 4,9 százalékát fordította rá, a teljes közkiadásokra vetítve ez az arány 10,5 százalék.
Címkék: iq, oktatás, pedagógus, suli
2018.08.25.
Több mint 500 iskolában tartanak jelenleg felújítások, bővítések, épülnek tornatermek és tanuszodák, a fejlesztések pedig csaknem 200 ezer általános és középiskolás diákot érintenek.
2018.06.03.
A kormány nevében köszönetet mondtak az összes, 170 ezer magyar pedagógusnak, akik napról napra a diákokkal foglalkoznak, és segítenek abban, hogy Magyarország a jövőben sikeresebb, boldogabb legyen.
2018.05.27.
Az új kormány célja, hogy a gyermekes családok és a gyermekeket tanító pedagógusok még inkább érezzék a megbecsülést, a támogatást. Van jövője annak a nemzetnek, amely egyre több energiát fektet a gyermekekbe, meggyőződésünk, hogy a magyar nemzetnek csak a magyar gyermekekkel lehet jövője – mondta Kásler Miklós, miniszter.

Ezeket a cikkeket olvastad már?