Blogolj!
2018.09.05.
Ez a cél. Ennek érdekében újítja meg a kormány például a szakképzés rendszerét is. Jönnek a XXI. századi, modern iskolák, amelyek kiszolgálják a munkaerőpiacot és hosszútávú, biztos megélhetést adnak a fiatalok kezébe.
2018.08.25.
Több mint 500 iskolában tartanak jelenleg felújítások, bővítések, épülnek tornatermek és tanuszodák, a fejlesztések pedig csaknem 200 ezer általános és középiskolás diákot érintenek.
2018.07.09.
Egy ország, egy nemzet jövőjét az is befolyásolja, hogy milyen képzettségűek a fiataljai!
2018.06.07.
Magyarországon - Európában egyedülálló módon - életkorokon átívelő programokat dolgozott ki a kormány a társadalmi felzárkózás segítségére. A gyermekvállalástól egészen a diplomaszerzésig segíti a gyermekeket és családjuk a kormány.
2018.06.06.
Több európai és magyar program is indult azért, hogy felkeltse a diákok érdeklődését a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai pályák iránt és fejlessze kompetenciájukat.
2018.06.03.
A kormány nevében köszönetet mondtak az összes, 170 ezer magyar pedagógusnak, akik napról napra a diákokkal foglalkoznak, és segítenek abban, hogy Magyarország a jövőben sikeresebb, boldogabb legyen.
2018.05.27.
Az új kormány célja, hogy a gyermekes családok és a gyermekeket tanító pedagógusok még inkább érezzék a megbecsülést, a támogatást. Van jövője annak a nemzetnek, amely egyre több energiát fektet a gyermekekbe, meggyőződésünk, hogy a magyar nemzetnek csak a magyar gyermekekkel lehet jövője – mondta Kásler Miklós, miniszter.
2018.05.08.
Nem csak Magyarországon, de szerte a fejlett világban egyre jelentősebb a szakemberhiány. A szocialista kormányok ennek ellenére totálisan szétverték az egykor nagyon jó magyar szakképzési rendszert. A 2010-től, az Orbán-kormányok idején elkezdődött a szakképzés újjáépítése, a munka becsületének visszaadása. Ma már nem csak az oktatás helyszíneinek fejlesztésére jut forrás, hanem a legfontosabbak, a gyermekek, a tanulók készségeinek fejlesztésére is a XXI. század munkaerőpiaci követelményeihez igazítva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?