Blogolj!
Dorogi László
2020.04.02.
Tiszta vizet öntött a pohárba az Emberi Erőforrások Minisztériuma: minden alapot nélkülöz az a közösségi médiában terjedő rémhír, hogy a kormány meghosszabbítja a tanévet.
Címkék: oktatás
Dorogi László
2020.03.15.
Azok sem maradnak tananyag nélkül, akik nem rendelkeznek a digitális oktatáshoz szükséges eszközökkel.
Címkék: oktatás
2019.02.28.
A közeljövőben elektronikussá válik számos, általános és középiskolai tanulmányi ügy intézése, a többi közt online is intézhető lesz az általános iskolai beiratkozás - közölte a Klebelsberg Központ.
2019.02.12.
Február 18-ig lehet jelentkezni a középfokú oktatási intézményekbe - közölte az Oktatási Hivatal.    
2019.02.11.
Szabályok, határidők, teendők. Legkésőbb péntek éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre az E-felvételin keresztül - közölte az Oktatási Hivatal.
Dorogi László
2019.01.17.
Manapság már rég nem állja meg helyét az az állítás, hogy a munka világában való boldoguláshoz egyetemi diplomára van szükségünk, sőt!
Nyolc tanár vehette át idén a Rátz Tanár Úr Életműdíjat, amelyet minden évben kiemelkedő munkát végző, természettudományos tantárgyat tanító pedagógusok kaphatnak meg.  
Címkék: iq, oktatás, pedagógus
2018.11.07.
Felértékelődik a kritikus gondolkodás és a kreativitás, új szakmák jönnek létre, amelyek új készségeket igényelnek. A mesterséges intelligencia pedig már itt van, "addig szeressük és fogadjuk el, amíg minket szolgál"
Minden ellenzéki rágalommal szemben a magyar kormány sokat költ a magyar közoktatásra. Ezt igazolja az Európai Unió is! Magyarország az európai uniós átlagnál többet költött oktatásra 2016-ban: a GDP 4,9 százalékát fordította rá, a teljes közkiadásokra vetítve ez az arány 10,5 százalék.
Címkék: iq, oktatás, pedagógus, suli
2018.10.08.
A veszprémi Lovassy László Gimnázium vezeti a középiskolák rangsorát - tette közzé a legjobbiskola.hu portál hétfőn. A szakközépiskolákák közül is egy vidéki intézmény, egy győri iskola lett a legjobb.
Címkék: iq, iskola, oktatás, suli
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?