Blogolj!
2018.10.08.
A veszprémi Lovassy László Gimnázium vezeti a középiskolák rangsorát - tette közzé a legjobbiskola.hu portál hétfőn. A szakközépiskolákák közül is egy vidéki intézmény, egy győri iskola lett a legjobb.
Címkék: iq, iskola, oktatás, suli
2018.09.20.
A szakképzés és a felnőttképzés a gazdaságot szolgálja, a szakgimnáziumi képzés akkor tölti be a szerepét, ha a diákok a szakma megszerzésével fejezik be tanulmányaikat - mondta a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár.
2018.09.05.
Ez a cél. Ennek érdekében újítja meg a kormány például a szakképzés rendszerét is. Jönnek a XXI. századi, modern iskolák, amelyek kiszolgálják a munkaerőpiacot és hosszútávú, biztos megélhetést adnak a fiatalok kezébe.
2018.09.03.
Olyan iskolát szeretnénk, ahova a gyermekek örömmel járnak, ahol jól érzik magukat - jelentette ki Bódis József oktatási államtitkár a Csongrád megyei Maroslelén, ahol az iskola új elsőseivel közösen nyitotta meg a tanévet.
2018.08.25.
Több mint 500 iskolában tartanak jelenleg felújítások, bővítések, épülnek tornatermek és tanuszodák, a fejlesztések pedig csaknem 200 ezer általános és középiskolás diákot érintenek.
2018.07.09.
Egy ország, egy nemzet jövőjét az is befolyásolja, hogy milyen képzettségűek a fiataljai!
Újabb nagy pofon a magyar társadalomtól a Soros-zsoldosoknak! Az utcán tüntetgető párezer fiatallal szemben a magyar diákok döntő többsége elégedett a hazai felsőoktatás színvonalával és szervezettségével!  
2018.06.07.
Magyarországon - Európában egyedülálló módon - életkorokon átívelő programokat dolgozott ki a kormány a társadalmi felzárkózás segítségére. A gyermekvállalástól egészen a diplomaszerzésig segíti a gyermekeket és családjuk a kormány.
2018.06.06.
Több európai és magyar program is indult azért, hogy felkeltse a diákok érdeklődését a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai pályák iránt és fejlessze kompetenciájukat.
2018.06.03.
A kormány nevében köszönetet mondtak az összes, 170 ezer magyar pedagógusnak, akik napról napra a diákokkal foglalkoznak, és segítenek abban, hogy Magyarország a jövőben sikeresebb, boldogabb legyen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?