Blogolj!

A kezedben van a sikeres érettségi kulcsa

Dorogi László

Az Érettségi+ alkalmazást könnyebb használni, mint megérteni a deriválás lényegét, vagy felsorolni a hidegháború korszakait.

Egyre vészesebben közeledik az év ötödik hónapja és a tavaszi felmelegedéssel párban érkező érettségi időszak. A kevésbé magabiztos diákok már biztosan elkezdték a precíz felkészülést az érettségire és persze mint mindig, most is vannak olyanok, akik az utolsó pillanatokra hagyják a tudásfelhalmozást, mondván rövidebb idő alatt kevesebb tudás vész el.

Bármelyik csoporthoz is tartozz, készült egy nagyon hasznos mobilapplikáció, hogy segítse az érettségire való felkészülésedet, ráadásul ingyenesen letölthető és könnyebb használni, mint megtanulni a hidegháború korszakait vagy megérteni a differenciálszámítás tudományát.

Az Érettségi+ alkalmazásban tantárgyakra bontva gyakorolhatsz különböző típusfeladatokat, vagy pedig simán csak böngészheted a tananyagot, de nagyon könnyen ellenőrizheted tudásod is egy-egy teszt kitöltésével. Ha nem vagy tisztában az érettségi követelményeivel, azt is megtalálod az appban, ráadásul az alkalmazás több érettségire felkészítő tankönyv anyagát is tartalmazza, szóval minden ott van a kezedben ahhoz, hogy sikeres érettségi vizsgát tegyél.

Persze, ha már minden kötél szakad, akkor megteszi a Belga is:

https://iq.blogstar.hu/./pages/iq/contents/blog/69095/pics/lead_800x600.jpg
érettségi,mobilapplikáció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?